Finn Hugo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lupus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rafter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Startsiden    Pelle  Matti   Anne Lise  blog   bilder  linker   gjestebok   

 

 

Jeg er så heldig å ha en kjæreste som har samme altoppslukende hundeinteresse som meg, og ikke bare det, Finn Hugo har mange års erfaring med trening av hund, og derved utrolig mye kunnskap om trening av hund, som jeg nyter godt av. Spesielt vil jeg nevne hans enormt bra kunnskap i rundering som er uvurderlig for meg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lupus ble imponerende 16 år 14. desember 2008. Men kroppen sviktet gamle Lupus, så den 22. desember 2008 måtte vi ta et endelig farvel med gode gamle Lupus.

Lupus er fra Sjöbo i Skåne. Oppdretter er Carin Widell.

Det er ikke uten grunn han kalles Kongen. Av 87 starter i klasse A i bruks har Finn Hugo & Lupus oppnådd 64 cert. Finn Hugo & Lupus er både Norgesmester i rundering og Nordisk mester i rundering.

De har vunnet kongepokal i rundering, og har blitt kåret til årets brukshund 4 år på rad.

Av titler er Lupus Internasjonal brukschampion, Norsk bruks-champion, Svensk bruks-champion, Norsk lydighets-champion, Svensk lydighets-champion og svensk utstillingschampion. Han har videre tittelen KORAD ( 215 poeng).

 

 

 

 

 

Rafter er født 24. februar 2004. Han er fra Kennel Akersborg. Finn Hugo & Rafter konkurrerer i klasse A i rundering og spor, og klasse II i lydighet. Rafter er en veldig snill og kosete godgutt. Rafter er også brukschampion (Nbch).Til nå har Rafter tatt 21 cert, og 2 Cacit.

23. august 2008 kom Finn Hugo & Rafter på sølvplass i NM i rundering i Skien. Rafter og Finn Hugo ble utropt av NBF som årets runderingshund 2008.

                                 

 

 

 

 

   

Hyper er født 22. mars 2007, og er fra Andreas Groseth. Han kommer fra noen linjer som Finn Hugo synes er så interessant, at han bare måtte ha Hyper.

 

Mai 2008 debuterte Finn Hugo og Hyper i bruks, i spor klasse D i Drammen. Det gikk kjempebra. De ble nr 1 med 10 i sporet og 272 poeng, og selvsagt opprykk til klasse C. I juni debuterte de i lydighet klasse I. Målet var å ikke få noen nuller og det klarte de fint. De fikk 171 poeng og kom på 5 plass, og derved 1. premie og opprykk til klasse II. 9. august 08 vant Hyper klasse I på Gjøvik med 179,5 poeng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4/10 09 Hyper har tatt sitt første cert i kl. A i rundering i Sandnes

26/9 09 Finn Hugo og Hyper vant kl. B rundering i Sarpsborg og fikk opprykk7/9 09 Finn Hugo og Hyper vant spor kl. B i Nannestad og fikk opprykk

 

             

     September 2010 Hyper er blitt Brukschampion
     
     

 Sesongen 2010 ble jammen en flott sesong for Finn Hugo og Hyper:

NM rundering 8 plass

NM spor 4 plass

Finn Hugo og Hyper er blitt årets sporhund

Finn Hugo og Hyper ble nr 2 årets runderingshund

Finn Hugo og Hyper ble nr 3 årets brukshund

 

     Hyper med plakett for 
    Årets sporhund 2010
2011 sesongen

18.08 2011 Finn Hugo & Hyper kom på 3. plass i NM i spor  
18. september 2011
Norge vant Nordisk mesterskap i både rundering og spor
Finn Hugo & Hyper deltok på landslaget i spor

Anne Lise Nes © 2007 e-post: pellenes@online.no